Terug naar Zeeland

Interieurontwerp vrijstaand woonhuis Middelburg

‘Ik breng al heel wat avonden op internet door op zoek naar een interieurarchitect. Zo kwam ik op jouw website en die spreekt me erg aan.’ Zo schreef opdrachtgever Rienke kort nadat het voorlopig ontwerp voor hun droomhuis door Buro Salt was afgerond. ‘We willen graag in een zo vroeg mogelijk stadium interieur en licht meenemen, zodat we hier in het ontwerp de detaillering van de woning tijdig op in kunnen spelen.’

Inmiddels heb ik een ruimtelijk ontwerp met materiaal-, kleur en lichtplan voor de begane grond en dubbelhoge hal met trappen afgerond. Zie hier het resultaat. 

In eerste instantie leek het inrichten van ons nieuwe huis helemaal niet zo’n uitdaging, we wisten immers precies wat we mooi vonden. Gaandeweg merkten we dat we voor ons nieuwe huis exact dezelfde keuzes maakten als voor ons huidige huis. We besloten daarom Eveline te vragen een ontwerp voor ons te maken, passend bij dat we mooi vinden.

En we zijn ontzettend blij met haar voorstel voor onze inrichting, het was in één keer goed! Eveline heeft goed geluisterd en het ontwerp is dan ook helemaal in lijn met wat wij mooi vinden, maar beter dan we het zelf ooit hadden kunnen verzinnen. We kunnen niet wachten tot ons huis af is en ons interieur van een plaatje werkelijkheid wordt!

Rienke, opdrachtgever

Neem contact met me op voor meer informatie

mail@evelinewithagen.nl
06 43 003 889

© 2024 Eveline Withagen

Volg me hier